Køb AOVEs

Huerta Los Caños

Huerta Los Caños. Miljøvenligekstra jomfruolivenolie.Det kommer fra “Los Caños”-gården in Baeza. Deres olivenlunde består af 1200 centenniale træer af Picual-varianten. Intens frugtagtig duft i de grønne noter. Frisk og dyb duftmed et hint af nyklippet græs, tomatplanter, banan og rå artiskok.I munden er der noter af grønne blade, mandler og en tiltagende krydret smag i perfekt harmoni. Sød eftersmag med balsamisk sensation.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. 12,00 €

info@monva.es

 

www.monva.es

 

Castillo de Canena

Vores olivenlund langs Guadiana Menor-floden har stor værdi som økologisk korridor og biodiversitetsgenerator. Den ligger i Valle del Alto Guadalquivirmellem Sierra de Cazorla ogSierra Mágina. Olivenerne af den biodynamiske Picual-variant, valgt til at fremstille denne førsteklasses ekstra jomfruolivenolie, er blevet høstet i Pago Las Majási overensstemmelsemed det biodynamiske landbrugs reglement og med Demeter-mærket.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. 21,00 €

info@castillodecanena.com

 

www.castillodecanena.com

 

Finca La Torre

Organoleptisk profil: Intens frugtagtighed som nyklippet græs og olivenblade. I mundener den bitter, tiltagende krydretog vedvarende hints af grønne mandler, æbler og bananskræl. Kompleks og afbalanceret.Koldekstraktion. Fremstillet i overensstemmelsemed det Biodynamiske Landbrugs reglement og med Demeter-mærket.

 

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. 14,00 €

info@fincalatorre.com

 

www.aceitefincalatorre.com

 

Omed

O-Med Picualer en tidligt høstet ekstra jomfruolivenolie, som bliver groet på voresBuenavista gård. Duften af mellemgrøn frugtagtighed skiller sig ud som urter og frugt. Frugterne, som vi dufter, minder os om tomatplanter og grønne mandler. Hints af nyklippet græs og aromatiske urter skiller sig ud. En olie med en mellemgrad af flydeevne og en vedvarende smag. En meget afbalanceret olie med en udsøgt kompleksitet.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. 13,95 €

info@omedoil.com

 

www.omedoil.com

 

Finca San José

Frugtagtig olie med god kompleksitet og harmoni fra olivenlunde, der er forpligtet til biodiversitet. Kvaliteten følger med designet fra lokale berømte malere, som kommer med nye designs hver eneste sæson. I denne sæson har vi vundet Guld ved den internationale konkurrence CINVE 2020 og Sølvved den internationale pris afholdt i London “Health Claim Awards 2020”.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. 15,00 €

info@aceitefincasanjose.com

 

www.aceitequintasanjose.com

 

Soler Romero

Økologiskpicual ekstra jomfruolivenolie, tidligt høstet. Oliens intense smag af grøn frugtagtighed, græsaroma, olivenblade med frugtagtige noter af tomat, æble, artiskok og grønne mandler skiller sig ud. I harmoni med en mellemgrad af bitterhed og krydderier. Groet, fremstillet og aftappet på vores familieejet gård i Alcaudete, Jaén.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. Tjek betingelserne

 info@soler-romero.com

 

www.soler-romero.com

 

Llanos de Vanda

Olie med en frisk urteagtig aroma og florale noter. Flydende og kompleks, men afbalanceret smag på samme tid. Den kommer fra centenniale og økologiske picudo-, picual-, hojiblanco- and malacasta-oliventræer, der er groet i Llanos de Vanda. Vores olie er Gálvez-familiens arv, som var hengivet til at gro oliven i fire generationer.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flask
500 ml. 8,00 €

llanosdevanda@gmail.com

 

Olivar de la Luna

“Olivar de la Luna” er en ekstra jomfruolivenolie, som er blevet mærket som økologisk og biodynamisk. Den er lavet af “Nevadillo Blanco”-varianten, som oprindeligt er fra La Sierra de los Pedroches (Córdoba). Opnået ved koldekstraktion i vores lille olivenpresse. Det er en meget frugtagtig olie med hints af æble, banan eller mandler. Smagen er vedvarende og blød med en lille bitter eftersmag. Den bliver præsenteret i et blåt glas, som minder om farven af oliventræer i horisonten.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. 8,95 €

pedidos@olivardelaluna.es

 

www.olivardelaluna.com

 

Piedras Cucas

“Esencia de las PiedrasCucas” ekstra jomfruolivenolie kommer 100% fra picual-varianten, som bliver høstet tidligt, når olivenerne er fuldstændig grønne og afgiver en ekstremt lille mængdesaft.I stedet efterlader denne proces nogle meget interessante smagsnoter i olien.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
750 ml. 8,67 € (Mindste ordreboks 6 enheder)

manoloarjona@piedrascucas.com

 

www.piedrascucas.com

 

Dehesa de la Sabina

Olien har en intens grøn frugtagtighed tilpasset med mærkbare og lette toner af modenhed. Væsentlige noter af tomatplanter, nyklippet græs og umodne bananskræller sammen med aromatiske planter og valnødder, som resulterer i en meget rig aroma. Meget blød i munden. Oliens lette bitterhed og krydrede smag sammen med de grønne og søde mandler udgør dens smag, som er defineret af to adjektiver: høflig og elegant.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. 9,75 €

info@dehesadelasabina.com

 

www.dehesadelasabina.com

 

Oleaí

IOleaítager vi os af miljøet og vores olivenlunde. Vi er grønne, vi er omringet af middelhavsskov, og vi har en høj biodiversitet, hvilket tvinger os til at være forsigtige med alt, hvad vi laver. Når vi bor i paradiset ved navnSierra de Segura, gør det os ansvarlige for vores land, vores økologiske ekstra jomfruolivenolie og vores planet.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flask
500 ml. 8,00 €

info@oleai.com

 

www.oleai.com

 

La Casona

Første Høstdag Limited Edition, picual-varianten Ekstra Jomfruolivenolie, kommer i en 500 ml glasflaske. Meget frugtagtig olie, som er afbalanceret og aromatisk. Opak og intens grøn farve, hvilket er typisk for friskpresset ufiltreret olie.Fremragende kvalitet og modtager af mange priser. Prisen for verdens sundeste olie mm. En olivenlund med respekt for naturen, som er ordnet med miljøvenligt udstyr.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. 12,50 €

info@aceiteecologicolacasona.es

 

aceiteecologicolacasona.com

 

Dominus

Tidlig Høstet Dominus er en af de mest prisvindende olier i verden. Den kommer fra “CortijoVirgen de los Milagros”- gården iMancha Real.Picual-varianten, PDO Sierra Mágina. Intens og kompleks frugtagtighed med hints af tomatplanter, bananskræl, vilde blomster, timian og rosmarin. Blød og elegant i smagen med hints af aromatiske planter og rå nødder. Frisk eftersmag med noter af grønne mandler.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. 12,00 €

info@monva.es

 

www.monva.es

 

Pilares Aceite de Autor

Duften præsenterer en middel frugtagtighed som grøn oliven med noter af modenhed. Aromaer af nyklippet græs og tomater. Smagen er vandet og sød i starten, og der er noter af picual-varianten med en let og skarp eftersmag, som forstærker smagens helhed.Parres bedst med: salater, creme, gazpacho og andre kolde retter. Pasta, bagte kartofler.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. Tjek betingelserne

david@pilaresaceitedeautor.com

 

www.pilaresaceitedeautor.com

 

Oriole

Orioleer en olivenolie, som udvindes af zorzaleña-varianten fra den centenniale olivenlund i El HerradorEcological Reserve ihjertet af Sierra de Grazalema Naturpark. Det er slutproduktet af vores projekt for bevarelsen af vores land, hvor vi arbejder igennem handlinger, som fører os til bedre biodiversitet.For os er det især vigtigt at tilbyde kvalitetsprodukter såvel som at beskytte miljøet.

Liter olie pr. flaske Enhedspris pr. flaske
500 ml. 5,00 €

info@olivemedioambiente.org

 

www.olivemedioambiente.org

 

INFORMAATIONSFORMULAR FOR KØB

Jeg accepterer hermed fortrolighedspolitikken

De data, du giver gennem denne formular, håndteres af de deltagende parter inden for Proyecto Olivares Vivos’ rammer. Formålet med at indsamle disse data er kun at besvare din forespørgsel. Du kan udøve dine rettigheder til adgang, rettelser, begrænsning og eliminering ved at sende en e-mail til olivaresvivos@seo.org. Du kan gennemgå de komplette og detaljerede oplysninger om fortroligheden i fortrolighedspolitikken. .